Kako deluje program?

Program je najbolj zanesljiv in udoben način, kako dolgoročno uživati v treh učinkih za prostato, potenco in vitalnost v eni kapsuli. Pozabite na skrbi in PRORED3 po najboljši možni ceni udobno in vedno pravočasno prejmite neposredno v vaš poštni nabiralnik.

Izberite program za 2 ali 6 mesecev

Po vaši izbiri prihranite 25 ali 40 % + mesec brezplačno. Lahko daste skrbi na stran.

Group-7

Prvi mesec brezplačno, plačate samo poštnino

V 10 dneh po oddaji naročila boste prejeli 30-dnevno pakiranje (30 kapsul) PRORED3 brezplačno, plačali boste le poštnino v višini 2 €.

Redno, priročno in anonimno v vaš nabiralnik

Nadaljnje pošiljke boste prejemali redno na dva ali šest mesecev, ničesar vam ni več treba naročati. Paketi so pakirani diskretno in nimajo reklamnih napisov. Nič več stresa pri spremljanju zalog in nakupovanju v zadnjem trenutku. V programu poštnino plačate samo enkrat.

Imate nadzor nad svojimi plačili

2-mesečni paket lahko plačate z varnim bančnim nakazilom v 14 dneh od prejema pošiljke. 6-mesečni paket lahko plačate s plačilom po povzetju. Neodprt paket lahko brezplačno vrnete v 14 dneh po njegovem prejemu.

Iz Švice neposredno v vaše roke

Opiramo se na dolgoročno tradicijo vrhunske farmacevtske proizvodnje v Švici in se ponašamo s kakovostjo in bližino narave. Svoje izdelke dostavljamo diskretno neposredno na vaš dom, brez posredovanja lekarn. Z neposrednim stikom z vami lahko najbolje zadovoljimo vaše potrebe in vam garantiramo najnižjo možno ceno.

Na voljo smo vam

Naši svetovalci so vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 19.00 na telefonski številki 08 200 7771. Če nas boste poklicali izven delovnega časa, vas bomo poklicali nazaj. Kontaktirate nas lahko tudi preko e-pošte na naslov info@prored3.si. Ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Na nas se lahko zanesete. Ker držimo besedo.

PRORED3 naročilo

2-mesečni program

- 25 % POPUST

30 dni BREZPLAČNO

dostava BREZPLAČNA

18,00€ / mesec

36,00 € za pakiranje (60 kaspul) + 30 kapsul brezplačno

Želim preizkusiti

6-mesečni program

- 40 % POPUST

30 dni BREZPLAČNO

dostava BREZPLAČNA

14,00€ / mesec

84,00 € za pakiranje (180 kaspul) + 30 kapsul brezplačno

Želim preizkusiti

2-mesečno pakiranje

24,00€ / mesec

48,00 € za pakiranje (60 kapsul)

NAROČILO