Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja in odgovori

INFORMACIJE COVID-19

Zalog Prored3  je dovolj. Prav tako nemoteno poteka redno pošiljanje iz našega centralnega skladišča v Slovenijo.

PRORED3 dostavljamo prek Pošte Slovenije, zato vam za nakup ni potrebno hoditi v lekarno ali v trgovino, s čimer se izognete stiku z ljudmi. V našem centralnem skladišču imamo za zaposlene na voljo razkuževalna razpršila. Prav tako merimo telesno temperaturo vseh zaposlenih, ki pridejo na izmeno.

Naročeni paket PRORED3 boste prejeli neposredno na vaš dom prek Pošte Slovenije. 2-mesečni paket prejmete neposredno v vaš nabiralnik. 6-mesečni paket pa vam bo prav tako izročen brez fizičnega stika oziroma brez podpisa. V primeru, da se srečate z dostavljavcem, Pošta Slovenije stranke vljudno prosi, da upoštevajo varnostno razdaljo z dostavljavcem na terenu. Dostavljavci se namreč še vedno srečujejo s situacijami, ko jih stranke neupravičeno zadržujejo v lastni bližini glede vprašanj o neposredni izročitvi njihovih pošiljk.

2-mesečni paket lahko plačate z varnim  bančnim nakazilom v 14 dneh od prejema pošiljke. 6-mesečni paket lahko plačate s plačilom po povzetju. 

PRORED3

Na tisoče moških v Sloveniji je že poskusilo PRORED3. Izkušnje naših strank lahko najdete pod rubriko Izkušnje.

Kot pri vseh dopolnilih za povečano prostato (razen če gre za zdravila na recept, ki imajo stranske učinke) bo trajalo nekaj časa. Prostata raste s starostjo, zato je treba imeti za rešitev težave s povečano prostato potrpljenje, poleg tega je vsak človek individualen. Študije kažejo, da se lahko prvi učinki pojavijo med 3 in 6 meseci uporabe.

PRORED3 vsebuje 7 najbolj učinkovitih rastlinskih izvlečkov z vsega sveta za prostato, potenco in vitalnost. Osnovo izdelka sestavljajo tri edinstvene klinično dokazane snovi – afriška sliva (Pygeum africanum), rastlinski čudež za prostato, ki je dvakrat učinkovitejši od drugih naravnih dopolnil, perujska maca, afrodiziak iz Andov, in sibirski ginseng za spodbujanje vzdržljivosti in vitalnosti. Na učinkovitost sestave vplivajo drugi zeliščni izvlečki s tisočletno tradicijo na področju skrbi za zdravje moških – navadni lan, kitajska kustovnica, soja in evkomija.

Če ste pozabili vzeti kapsulo, lahko naslednji dan odmerek podvojite, se pravi vzamete 2 kapsuli. Pomembno je, da izdelek redno uporabljate, jemanje izdelka PRORED3 naj bo vaš ritual.

Priporočeni dnevni odmerek je 1–2 kapsuli. Zato vam ni treba skrbeti, če boste jemali 2 kapsuli na dan, če menite, da vam tako bolj ustreza. Nasprotno pa se pri moških, ki imajo večjo telesno težo ali pri tistih, ki po 2–3 mesecih uporabe niso zaznali učinkov dopolnila PRORED3, priporoča, da svoj dnevni odmerek povečajo na 2 kapsuli. Vsak posameznik ima drugačno telo, zato lahko na ta način prilagodimo tudi priporočeni dnevni odmerek. Vseeno pa ni priporočljivo prekoračiti predpisanega dnevnega odmerka.

Po mnenju strokovnjakov je Pygeum africanum dvakrat učinkovitejši od drugih trenutno uporabljenih snovi za povečano prostato. Afriška sliva je trenutno najbolj zaželen zeliščni pripravek, ki ga priporočajo evropski urologi. Biološko aktivne snovi izvlečka lubja afriške slive neposredno zavirajo rast tkiva, ki vodi do povečanja prostate, delujejo proti oteklinam in imajo protivnetni učinek. Moški, ki jemljejo izvleček afriške slive, na začetku in med uriniranjem čutijo izboljšanje, na koncu pa nimajo neprijetnega občutka nepopolno izpraznjenega mehurja. Več o afriški slivi

Na tisoče moških v Sloveniji je že poskusilo PRORED3. Izkušnje naših strank lahko najdete pod rubriko Izkušnje.

Dopolnilo PRORED3 je na voljo v majhnih kapsulah, ki jih je enostavno pogoltniti. Na dan zadostuje 1 kapsula, kdaj jo boste zaužili, pa je odvisno od vas.

Priporočeni dnevni odmerek je 1–2 kapsuli. Zato vam ni treba skrbeti, če boste jemali 2 kapsuli na dan, če menite, da vam tako bolj ustreza. Nasprotno pa se pri moških, ki imajo večjo telesno težo ali pri tistih, ki po 2–3 mesecih uporabe ne zaznajo učinkov dopolnila PRORED3, priporoča, da svoj dnevni odmerek povečajo na 2 kapsuli. Vsak posameznik ima drugačno telo, zato lahko na ta način prilagodimo tudi priporočeni dnevni odmerek. Vseeno pa ni priporočljivo prekoračiti predpisanega dnevnega odmerka.

Uporaba PRORED3 je popolnoma varna. Nima nobenih stranskih učinkov ali kontraindikacij. Sestava je 100-% naravna, izdelek ne vsebuje nobenih spremenjenih snovi. Osnovo izdelka sestavljajo tri edinstvene klinično dokazane snovi. Na njihovo učinkovitost vplivajo drugi zeliščni izvlečki, ki zagotavljajo tisočletne izkušnje na področju krepitve zdravja moških in so del receptov svetovne tradicionalne medicine.

PRORED3 je primeren tako za ljudi s težavami s srcem, kot tudi za diabetike. PRORED3 ne vpliva na zdravila za kronične bolezni in kar je najpomembneje – vedno se držite priporočenega odmerka. Tudi visok krvni tlak ni ovira za jemanje dopolnila PRORED3. Izdelek vsebuje sibirski ginseng, ki ne vpliva na visok krvni tlak.

Če niste prepričani o jemanju PRORED3, se posvetujte s svojim zdravnikom.

NAKUP

V lekarni ne morete kupiti izdelka PRORED3. Svoje izdelke dostavljamo neposredno na vaš dom, brez posredovanja lekarn. Če bi izdelek prodajali preko lekarn, bi bil izdelek dražji. Ta denar raje vlagamo v kakovost in edinstvenost izdelka, šele takrat lahko zagotovimo dostopno ceno. Poleg tega sta nakup izdelka preko spleta in dostava neposredno na dom za vas bolj priročna.

Ne, PRORED3 je živilo za posebne zdravstvene namene in ga lahko kupite brez recepta. Zdravila na recept predpiše urolog v primerih, ko gre za hujšo stopnjo povečane prostate. Vendar imajo lahko zdravila na recept neželene učinke – lahko zmanjšajo kakovost sperme ali kakovost spolnega življenja. Zdravnik mora oceniti tudi kontraindikacije za druga zdravila, ki jih jemljete. PRORED3 nima kontraindikacij za druga zdravila, zato ga lahko jemljete brez skrbi. Poleg tega imajo zdravila na recept običajno kemične in ne naravne sestave, kot jih ima PRORED3

Tega ne boste doživeli. Pri nas ni skritih doplačil ali stroškov odpovedi. Program lahko kadar koli brezplačno prekinete.

PRORED3 se proizvaja v Švici, kjer je tudi sedež našega podjetja. Ker pa Švica ni v Evropski uniji, smo se odločili, da bomo ustanovili podružnico na Češkem za celo Evropo, zato da se nam ne bi bilo treba ukvarjati s carino in drugimi administrativnimi postopki pri pošiljanju posameznega paketa, s tem pa bi bili bližje tudi našim strankam.

PRORED3 je izdelan po strogih švicarskih standardih v naši tovarni v Švici. Po proizvodnji in potrebnem nadzoru kakovosti se izdelek pošlje neposredno v naš distribucijski center na Češkem, od koder se blago nato pošlje neposredno kupcem po Evropi.

PROGRAM

Zelo pomembna je redna in dolgotrajna uporaba izdelkov za povečano prostato, saj je to kronična težava. Zato bo nov paket z izdelkom pravočasno prispel v vaš nabiralnik. Vendar lahko to storitev kadar koli enostavno in brez stroškov prekličete.

Tudi ta problem lahko rešimo. Če boste želeli paket prejeti prej ali pozneje od običajnega datuma dostave, nam pišite ali nas pokličite in bomo vašo dostavo premaknili na ustrezen dan. Pogostost pošiljanja izberete sami, zato vam ni treba skrbeti.

Ne nameravamo vas obvezovati. Program lahko enostavno in brez stroškov prekinete. Če si boste želeli vzeti odmor pri uporabi ali izdelka sploh ne boste več uporabljali, nam to samo sporočite in se bomo dogovorili.

Zanka? Pravzaprav je res ni. Da vas prepričamo o tem, vam bomo v okviru programa BREZPLAČNO poslali prvo pakiranje PRORED3 s 30 kapsulami v vrednosti 19,90 €, plačate le poštnino v višini 2 €.

POLITIKA ODPOVEDI

Če ne želite paketa, ki smo vam ga poslali, lahko neodprtega v 14 dneh od prejema vrnete na naslov FROGMAN s.r.o. / 28576P, Zagrebška c. 106-2510, 2000 Maribor, Slovenija. Če ste paket že plačali, vam bomo takoj po prejemu paketa vrnili denar. Če želite denar prejeti kar najhitreje, nam pošljite potrdilo o vračilu paketa na naš e-naslov info@prored3.si

Približno tako zapleteno, kot je zavrteti telefonsko številko ali poslati e-pošto. To je dovolj, da takoj prekličete ali začasno ustavite članstvo in ne boste prejeli naslednjega paketa.

Ni problema, naša vrata so vam vedno odprta. Če ste preklicali članstvo v klubu in se čez nekaj časa želite znova vrniti, nas o tem obvestite po e-pošti ali telefonu. Pogostost dostave in pakiranja bomo določili po vaši želji.