Kaj je prostata in zakaj bi me to moralo zanimati?

Danes se veliko govori o težavah s prostato, vendar mnogi od nas ne vemo, kje v telesu jo najdemo in čemu dejansko služi. Prostata ali obsečnica je moška spolna žleza. Nahaja se pod sečnim mehurjem in obdaja velik del sečnice. Prostata je edini organ v telesu, ki se s starostjo povečuje. Medtem ko je prostata v mladosti podobna velikosti kostanja, v starosti lahko doseže velikost pomaranče. Ker gre sečnica skozi sredino prostate, lahko njeno povečanje povzroči težave z uriniranjem.

Kakšni so prvi simptomi povečane prostate?

  • Pogosto uriniranje in nenadna potreba po uriniranju.
  • Nekonstanten pretok urina.
  • Občutek nepopolno izpraznjenega mehurja.
  • Boleče uriniranje.
  • Prekinjajoč curek urina.
  • Nenadzorovano uhajanje urina.
  • Težaven začetek uriniranja.

Kdo v glavnem trpi zaradi težav s prostato?

Povečana prostata prizadene skoraj celotno moško populacijo. Prostata začne rasti pri starosti 25 let, okrog 40 leta pa mnogi moški že zaznajo prve težave. Benigna hiperplazija prostate v 50. letu starosti prizadene skoraj polovico moške populacije in je najpogostejši zdravstveni zaplet, s katerim se spopadajo moški v tej starosti. Pri osemdesetih letih pa ima to težavo že osem od desetih moških. Verjetno noben del moškega telesa ne povzroča toliko zaskrbljenosti in negotovosti, kot prostata. Poleg benigne širitve prostate, strokovno benigne hiperplazije prostate, moške skrbi tudi rak prostate, ki je eden najpogostejših vrst raka pri moških.

Naravno zdravljenje povečane prostat

Pripravki iz rastlinskih izvlečkov tako rekoč nimajo stranskih učinkov, medtem ko lahko zdravila, predpisana za zdravljenje povečane prostate, zmanjšajo kakovost sperme ali kakovost spolnega življenja. Za zdravljenje povečane prostate je najpogosteje uporabljen rastlinski izvleček Pygeum africanum – afriška sliva.

Pygeum africanum – naravni čudež za prostato

Afriško slivo (Pygeum africanum) so pri težavah s sečili kot tradicionalno medicino uporabljali že afriški domorodci. Danes ponovno odkrivamo ta naravni čudež za

prostato, ki prihaja iz deževnih pragozdov Afrike. Lubje tega tropskega drevesa je bogato s fiziološko aktivnimi snovmi in se zato uporablja kot del zdravil ali dodatkov za zdravljenje prostate in sečil. Njegova prednost je, da je 100-% naraven, učinkovit in nima stranskih učinkov.

PRORED3

PRORED3 vsebuje 200 mg izvlečka afriške slive. Za izboljšanje težav je dovolj le 1 kapsula na dan. Po najnovejših ugotovitvah so prostata, potenca in vitalnost področja, ki se med seboj prepletajo. Zato PRORED3 vsebuje tudi učinkovite rastlinske izvlečke, ki pozitivno vplivajo na potenco in vitalnost.

Več
o izdelku
Želim
preizkusiti

Kaj je prostata in zakaj bi me to moralo zanimati?

Preberi članek

Kako prepoznati povečano prostato in kaj lahko storim glede tega?

Preberi članek

Spoznajte afriško slivo, naravni čudež za prostato

Preberi članek